Udnævnt som den bedste VPN i Danmark
Danmark

Få ultimativ sikkerhed online. Vores politik er at vi ikke logger noget som helst. 100 % anonymitet.

$
2.11
/mo
Hent dit tilbud nu
Bliv en del af vores familie med mere end 30 mio. tilfredse brugere.

CyberGhost VPN: Baseret på 15 års erfaring

Blocked

Streaming og browsing uden begrænsninger

Omgå geo-spærringer, nedlukning og digital censur med vores VPN-tjeneste.

 • Få adgang til blokerede websites
 • Udnyt sikker P2P-torrenting
 • Fjern blokeringen af streamingtjenester
 • Stream sportsbegivenheder
 • Spil regionsspærrede spil
 • Få bedre tilbud online
Daniel Krohn
Daniel Krohn,VPN-ekspert hos vpnMentor

"Hvis du er på udkig efter en VPN-leverandør til streaming og torrenting, så er CyberGhost en af vores første anbefalinger"

Forbliv sikker og anonym online

Gem dine personlige data fra myndighedernes og hackernes nysgerrige øjne med CyberGhost VPN.

 • Skjul din IP-adresse
 • Beskyt din online-identitet
 • Forbliv skjult med vores politik om ikke at logge noget som helst
 • Gør dine banktransaktioner sikre
 • Brug military-grade kryptering
 • Forbliv sikker på offentlige Wi-Fi-netværk
Harold Alley Jr
stars
5/5 stjerner

I mine tests giver CyberGhost ganske enkelt den højeste hastighed jeg nogensinde har set sammenlignet med andre VPN’er, jeg har testet. Og det helt uden at nævne deres politik om ikke at spore og ikke at logge. Dette kombineret med det store antal servere, der er placeret overalt på kloden, betyder, at du faktisk kan tilpasse dine browsing- og P2P-aktiviteter uden frygt for at miste din fortrolighed.

! Du befinder dig i Bucharest, Romania.Din online-identitet er eksponeret.
Country
Arrow
Globe

CyberGhost VPN: Løsningen på dit behov for fortrolighed med et enkelt klik

Med blot ét abonnement kan du dække og beskytte og til 7 enheder på samme tid

Hent CyberGhost VPN
flags

Vi har de perfekte servere til dig

Med over 9138 servere i mere end 91 lande giver vi dig svimlende hurtige hastigheder og ubegrænset båndbredde. Slut med at gemme i buffer, begrænsninger fra din internetudbyder eller proxyfejl med vores VPN-forbindelse!

Hent CyberGhost VPN
Ekspertanmeldelser

De har fingeren på pulsen omkring alt, der har med VPN-verdenen at gøre. Her er, hvad de mener om CyberGhost.

Med ubegrænset båndbredde og trafik skiller CyberGhost sig ud fra mange af de øvrige VPN’er.

CyberGhost har næsten alle de funktioner og brugermuligheder, som du behøver for en grundlæggende beskyttelse, fortrolighed, hurtige og pålidelige internetforbindelser, muligheder for surfing og så videre.

CyberGhost tilbyder en hurtig og pålidelig tjeneste, som er nem at bruge. De har masser af servere, så de kan tilbyde dig muligheder som anonym surfing, streaming uden blokeringer og anonym torrenting.

CyberGhost er en VPN-løsning uden logge, som byder på fremragende hastigheder og masser af stærke fortrolighedsfunktioner. Hurtig adgang til Netflix og andre streamingtjenester på servere, der er optimeret til HD-video og den nye indbyggede app til Amazon Fire TV Stick er en fremragende tilføjelse.

CyberGhost er en rigtigt god VPN-tjeneste. Softwaren er nem at bruge uden at skære ned på funktionerne. Den anvender en meget stærk kryptering, og syv samtidige forbindelser er flot.

Kerneydelsen er fremragende. CyberGhost har udvidet antallet af funktioner og forbedret brugeroplevelsen med version 7, mens de har fastholdt den høje hastighed og beskyttelse.

Alt det du behøver fra en virkelig komplet VPN-løsning

 • Adgang til over 9138 servere verden over
 • OpenVPN, L2TP-IPsec og PPTP-protokoller
 • Samtidig tilslutning af op til 7 enheder
 • 256-bit AES-kryptering
 • Streng politik om ikke at logge noget som helst
 • Apps til Windows, Mac, iOS, Android, Linux, routere
 • DNS- og IP-lækagebeskyttelse
 • Ubegrænset båndbredde og trafik
 • Venlig support: chat eller e-mail
 • Automatisk Kill Switch
 • Højest mulige hastighed
 • 45-dages pengene tilbage-garanti

Spørgsmål?

CyberGhost VPN er en software, som skjuler din Ip-adresse og omdirigerer din internettrafik gennem en krypteret VPN-tunnel. På den måde kan du skjule din digitale identitet fra din ISP, de offentlige myndigheder og snushaner.

Og du kan endda også bruge CyberGhost VPN til at sikre dig, når du bruger offentlige Wi-Fi-netværk, til at omgå geo-spærringer og sikre dine online-transaktioner.

Med blot et enkelt klik kan du etablere forbindelse til en af vores VPN-servere og udnytte den fulde VPN-beskyttelse.

Du kan bruge funktionen Bedste serverplacering til automatisk at finde den bedste server til dit behov, eller du kan vælge fra vores liste over torrent- og streamingoptimerede servere.

I afsnittet Hjælp kan du finde yderligere oplysninger. Her kan du finde trinvise vejledninger i, hvordan du konfigurerer vores tjeneste og får mest muligt ud af dit CyberGhost VPN-abonnement.

Alle vores VPN-apps værner om din sikkerhed med military-grade AES 256-bit krypteringsteknik. Vi overholder de strengeste standarder til fortrolighed og sikkerhed.

Du behøver ikke længere være en krypteringsekspert eller et teknologisk geni for at beskytte dit digitale liv. Alt du behøver, er at klikke på knappen Tilslut i CyberGhost VPN, det er et hele.

Vores ønske er at hjælpe dig med at beskytte alle aspekter af dit digitale liv. Derfor har vi udviklet VPN-apps til Windows, macOS, iOS, Android, Amazon Fire TV og Fire Stick, Android TV, Linux og endog routere.

Og fordi vi ved, at du helt sikkert har en masse enheder, der er koblet op til internettet, kan du bruge ét CyberGhost VPN-abonnement til at beskytte op til syv enheder på samme tid.

Vi tilbyder en gratis prøveperiode, hvor du har adgang til samtlige funktioner. Så gå blot i gang og se, om vi er det rette VPN for dig.

Vores kerneforretning er at beskytte dit privatliv. Derfor har vi opbygget et pålideligt VPN, der kan modstå enhver trussel. Vi kræver betaling for vores tjenester og bruger midlerne til at holde gang i forretningen og blive ved med at konstruere de redskaber, du har brug for, for at beskytte dine data.

Vores hovedkvarter er i Bukarest, Rumænien.

Du kender sikker bedst denne del af Europa for vampyrer eller Nadia Comănechi, men Rumænien er også et land, der lægger stor vægt på privatlivets fred. For eksempel er der ikke nogen love, der kræver at vi opbevarer data, så vi kan opretholde vores strenge politik om ikke at logge noget som helst.